SUPRUG ŽENE STRADALE U MIRIJEVU OČAJAN: Kada se Zlata nije javila, znao je da nije živa

Novosti online

17. 11. 2021. u 14:48

ZLATA Živković (57) nastradala je danas u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Mirijevskom bulevaru, kada je automobil marke "BMV" udario u stub ulične rasvete i pokosio ženu.

СУПРУГ ЖЕНЕ СТРАДАЛЕ У МИРИЈЕВУ ОЧАЈАН: Када се Злата није јавила, знао је да није жива

Foto: Printskrin Instagram/moj_beo_grad

Suprug nastradale Jovica Živković, koji je inače delimično i očevidac stravične nesreće, rekao je da je pre sedam dana operisao srce, te da su on i Zlata danas izašli zajedno da prošetaju.

- Rekla mi je da ide do prodavnice, a ja da idem polako - rekao je njen muž.

U jednom trenutku Jovica je video automobil "BMV", koji gubi kontrolu, a onda se čuo i jak zvuk udarca. Tada se okrenuo i video kako kola udaraju u stub ulične rasvete. Zvao je svoju suprugu, koja je bila nedostupna i tada je znao da ona više nije živa.

Kako je Jovica rekao, automobil je divljao ulicom i on je pomislio da će vozač poginuti. Kroz suze je ponavljao da su on i Zlata bili 40 godina u braku i dobili decu.

- Nikada se posvađali nismo. Sve ima, samo moje Zlate nema. Jao, Zlato! - rekao je uplakani suprug Jovica.

Porodica nastradale Zlate zapalila je sveću na mestu nesreće.

(Kurir)

BONUS VIDEO - KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024