OTAC SKRHAN PONAVLJA JEDNU REČENICU: "Da mi je bar jedan sin ostao živ" (FOTO)

E. H.

27. 10. 2021. u 10:00

ČONOPLJA kod Sombora zavijena je u crno. Pet dana posle stravične nesreće, u kojoj su u Okučanima u Hrvatskoj nastradali Duško (35), njegov brat Damir (38) i njihova majka Radmila Perić (54), rodbina i prijatelji ispratiće ih danas na večni počinak.

ОТАЦ СКРХАН ПОНАВЉА ЈЕДНУ РЕЧЕНИЦУ: Да ми је бар један син остао жив (ФОТО)

Novosti

Kako su "Novosti" pisale, do udesa je došlo u petak oko 15 časova kod Okučana, kada je na njihov automobil "reno" naleteo kamion hrvatskih registracija. Od siline udarca sve troje su odmah podlegli povredama.

Hrvatska policija je odmah pokušala da preko kolega iz Srbije stupi u kontakt sa njihovim najbližima.

Dopisnik "Novosti" javio je da uslovi za vožnju nisu bili idealni, jer je ceo dan padala kiša. Testovi su pokazali da vozač kamiona Armin B. (25), inače državljanin Bosne i Hercegovine, nije bio pod uticajem alkohola. Ipak, upućen je u bolnicu na dodatnu kontrolu.

On je kamionom vukao i prikolicu za prevoz vozila, a želeo je da siđe sa auto-puta. Nakon lekarskog pregleda, on je priveden i protiv njega je podneta krivična prijava.

Prema rezultatima istrage, do nesreće je došlo kada je vozač kamiona želeo da skrene levo, ali nije prilagodio brzinu kretanja, zbog čega je vozilom prešao u suprotnu traku, kojom je išao automobil za čijim volanom je bio Damir.

Radmila, Damir i Duško Perić

- Danima smo već u šoku - kaže za "Novosti" Vanja, Duškova svastika. - Moja sestra Ivana i njen svekar Čedomir zanemeli su od bola. Ne znamo kako će izdržati današnju sahranu. Čekamo da nam dopreme njihova tela.

Vanja nam kaže da su Damir i Duško sa majkom u petak krenuli u Bosnu da obiđu kuću Radmiline pokojne majke, koja je preminula pre nepunih godinu dana.

- NJena je želja bila da to domaćinstvo ostavi unucima - kroz suze priča Vanja, dodajući da Duško i Ivana nemaju decu, a da se Damir nije ženio. - Čika Čedomir po ceo dan jeca i jedino što izgovara jeste: "Da mi je bar jedan sin ostao živ".

Kamion se prevrnuo posle sudara, a auto bio skroz smrskan / Foto HRT

 

VENČALI SE PRE DVE GODINE

KAKO nam kaže Vanja, Duško i Ivana su se venčali pre dve godine. Nadali su se deci, ali, nažalost, nisu ih dočekali.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)