POLICIJA je u Smederevu uhapsila vozača Lastinog autobusa M.G. (60) osumnjičenog da je jutros u ulici Crvene armije, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su tri osobe poginule, a šest povređeno.

Nataly

09.07.2021. 19:00

Zašto hapsite vozača. Hapsite rukovodstvo Laste koje je vladajuća stranka postavila i smenila inžinjere Laste koji su čitav radni vek proveli u Lasti a u njihovo vreme je bila obavezna kontrola vozila bila svake subote jer je tada saobraćaj proređen . Zbog tih rigoroznih kontrola Lasta je bila najbezbedniji prevoz. Sada sa ovim diletantima i silikonkama u minićima narod gine.

Nikola Stefanovic

10.07.2021. 01:59

Živim u Smederevu i često se vozim Lastinim autobusima na lokalnom nivou. Na međugradskom nivou, autobusi su ok. Ali postoji OGROMAN problem kada se radi o lokalnom. Prvo da pođem od toga da autobusi uopšte ne dolaze redovno - preskoče više puta termine, pa ostanem da blejim ko patka na stanicama, ima dana kada sam blejao sat ipo i otiso taksijem. Zatim kada autobus dođe, to je takva krntija, gde vrata nisu u potpunosti zatvorena, gde krov prokišnjava, gde u zadnjem delu ima 1000 stepeni, taman posla da uzmu medjugradski klimatizovan. Pa sto se oseca truckanje sve vreme. Ovde ne smeš ni da pomisliš o ulasku u autobusu dok ne platiš kartu 80din u jednom pravcu, pa makar bio samo par stanica od tebe. Svakako ovo je blagi uzas, ne mogu da računam nikad na autobus ovde, i veoma sam užasnut time, ne znam da li ce ikad situacija da se popravi sa tim. Pre neki dan sam gledao uplakanu devojcicu jer autobus nije dosao i ima da kasni mnogo u skolu. Jos zamislite tu istu devojcicu da se vozi u takvoj starudiji od autobusa, pa zar vam nije zao, nije li dovoljno to sto placamo? JEL TREBA JOS NEKO DA STRADA DA BISTE PREDUZELI ISTA? JEL MOZETE DA RADITE SVOJ POSAO?