ŽENA OBORENA NA PEŠAČKOM PRELAZU: Krivična prijava vozaču zbog saobraćajne nesreće u Sremskoj Kamenici

Lj. P.

06. 07. 2021. u 15:15

NOVOSAĐANKA S.R. (70) teško je povređena u saobraćajnoj nesreći u ponedeljak, 5. jula u Sremskoj Kamenici, a policija će protiv F. D. iz Novog Sada, vozača automobila „fijat dukato“ podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

ЖЕНА ОБОРЕНА НА ПЕШАЧКОМ ПРЕЛАЗУ: Кривична пријава возачу због саобраћајне несреће у Сремској Каменици

Foto: Novosti

Nesreća se dogodila nešto pre 14 časova u centru Sremske Kamenice, kada je sedamdesetogodišnjakinja prelazila kolovoz na pešačkom prelazu. Ispred zebre, jedan automobil se zaustavio kako bi propustio ženu da pređe.

Ubrzo zatim je naišao „fijat dukato“,  i to vozilo je, kako se pretpostavlja, udarilo u automobil ispred koji je stao da propusti pešaka. Od udara „Fijat dukato“ je „gurnuo“ kola ispred, koja su onda naletela na ženu na pešačkom prelazu.
Ona je sa teškim povredama, prelomom potkolenice primljena u Urgentni centar KCV, a kako je za „Novosti“ rekao Siniša Knežević, portparol ove zdracvstvene ustanove,  posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, puštena na kućno lečenje.
Medicinska ekipa Službe hitne pomoći je, kako je za  naš list potvrdio  dr Zoran Krulj, portparol, ove zdravstvene ustanove, intervenisala u ponedeljak u 13.58 u centru Sremske Kamenice, gde je oboren pešak. Prema njegovim rečima, žena stara 70 godina je posle zbrinjavanja na licu mesta prevežena u Urgentni centar.
Prema nezvaničnim saznanjima, vozač „fijat dukata“ nije imao alkohola, a policija je obavila uviđaj, a vozaču sledi krivična prijava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)