DETE ZADOBILO TEŠKE POVREDE: Četiri osobe povređeno u prevrtanju kamiona kod Bosilegrada

D. Ristić

28. 06. 2021. u 18:12

ČETIRI osobe su povređene, od kojih je jedno meloletno lice zadobilo teške povrede, u prevrtanju teretnog vozila kod Bosilegrada.

ДЕТЕ ЗАДОБИЛО ТЕШКЕ ПОВРЕДЕ: Четири особе повређено у превртању камиона код Босилеграда

foto: I. Mitić

Prema navodima policije, saobraćajka se dogodila u petak uveče na putu u selu Rajčilovci, u bosilegradskoj opštini, kada se prevrnulo teretno vozilo "gaz 639", bez registarskih tablica. Vozač (33) iz okoline Bosilegrada je upravljao bez vozačke dozvole.

U nezgodi su četiri lica, među kojima i vozač, zadobila lake povrede, dok je petnaestogodišnje dete teško povređeno. Primljeni su u Dom zdravlja u Bosilegradu, odakle je Vozač pušten na kućno lečenje, dok su ostali transportovani u Klinički centar u Nišu.

Uviđaj su, po ovlašćenju tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, izvršili pripadnici saobraćajne policije. Kako nezvanično saznajemo, protiv vozača će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Inače, proteklog vikenda je na području Policijske uprave Vranje registrovano pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je ukupno povređeno šest lica. Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su tri osobe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!