BRUTALNO PRETUKLI DOKTORKU I NJENOG SUPRUGA U KAFANI: Radnici obezbeđenja negiraju delo, određen im pritvor

J.D.Lj.

30. 05. 2024. u 19:21

JAVNI tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je danas saslušao N.B. (51) i A.G. (52) zbog, kako se sumnja, nanošenja teških telesnih povreda doktorki S.D, odnosno lakih povreda njenom suprugu A.D.

БРУТАЛНО ПРЕТУКЛИ ДОКТОРКУ И ЊЕНОГ СУПРУГА У КАФАНИ: Радници обезбеђења негирају дело, одређен им притвор

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Osumnjičenima se stavlja na teret da su u saizvršilaštvu 25. maja u “Gradskoj kafani” u Novom Beogradu brutalno pretukli supružnike, udarali ih po glavi i telu, usled čega je S.D. zadobila teške telesne povrede, a A.D. lake telesne povrede.

Podsećanja radi, doktorka S. D. je sa drugaricom izašla u provod, kada im se pred kraj žurke pridružio njen suprug sa još dvojicom prijatelja. Ona tvrdi da je sve bilo u redu do pred kraj, kada su, navodno, ničim izazvani na njih nasrnuli radnici obezbeđenja.

- Veče je bilo mirno, uživale smo i nismo imale problema. Na kraju žurke, pridružio nam se moj muž sa dvojicom prijatelja. Pre polaska, muž je krenuo sa mnom do toaleta i u momentu kada smo pokušavali da se probijemo kroz gužvu da bismo došli do toaleta, morali smo da prođemo pored izlaza, a obezbeđenje je u tom trenutku izbacivalo dvoje ljudi. Očigledno su me sa nekim pomešali, napali su me i udarali iz sve snage. Onda je reagovao moj suprug u nameri da me odbrani i  usledilo je brutalno prebijanje, rukama, nogama, nogarom od stolice, a ja sam užasnuta, samo vikala da prestanu, jer će mi ubiti supruga - ispričala je pre nekoliko dana povređena doktorka.

Nakon incidenta, nasilnici su brzo uidentifikovani, jer su ih oštećeni supružnici prepoznali kao izvršioce krivičnih dela. 

Na saslušanju u tužilaštvu, kako saznajemo, obojica osumnjičenih su negirali izvršenje krivičnog dela, nakon čega im je Treći sud u Beogradu na predlog Tužilaštva odredio pritvor zbog postojanja okolnosti da će boravkom na slobodi uticajem na svedoke ometati krivični postupak.

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu će, kako je saopšteno, u daljem postupku ispitivati oštećene i svedoke, doneti naredby za medicinsko veštačenje i preduzeti sve druge potrebne radnje u skladu sa zakonom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TUŽNE VESTI: Preminuo nekadašnji kapiten Crvene zvezde