VOZILI POD UTICAJEM DROGA, ALKOHOLA, BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Kontrola saobraćaja u Sremskom okrugu

S. K.

26. 04. 2024. u 14:20

Na području Sremskog okruga, policija je sankcionisala ukupno 11 vozača koji su učinili prekršaje vožnja pod uticajem alkohola i opojnih droga, nedozvoljena brzina i vožnja bez vozačke dozvole.

ВОЗИЛИ ПОД УТИЦАЈЕМ ДРОГА, АЛКОХОЛА, БЕЗ ВОЗАЧКЕ ДОЗВОЛЕ: Контрола саобраћаја у Сремском округу

Foto SK

Policija u Rumi podneće krivičnu prijavu protiv 53- godišnjaka koji je vozio „fijat“, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. On se sumnjiči da je, vozeći sa 2,17 promila alkohola u organizmu, udario u vozilo koje se kretalo ispred njegovog i pobegao, ali je ubrzo pronađen. U ovoj nezgodi lakše je povređena žena iz vozila u koje je udario.

Na području Inđije zaustavljen je 44- godišnjak koji je upravljao “fijatom“ sa 2,00 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole, a u Šidu 31-godišnji vozač „opela“ sa 1,85 promila alkohola.

Patrola u Sremskoj Mitrovici otkrila je 32- godišnjeg vozača „opela“ pod uticajem kanabisa i 23- godišnjaka koji je vozio „fijat“ pozitivan na opijate, u Staroj Pazovi 36- godišnjaka koji je upravljao „opelom“ pod dejstvom amfetamina, a u Rumi 30- godišnjeg vozača „audija“ pozitivnog na kokain. Kako navode iz PU Sremska Mitrovica, svim ovim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Policija u Pećincima zatekla je 26- godišnjeg vozača „audija“ bez položenog vozačkog ispita i 37-godišnjaka koji je upravljao „fijatom“ bez vozačke dozvole, a u Rumi 49-gošnjaka koji je vozio „golf“ bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta.

U Irigu je zaustavljen 23- godišnjak koji je vozio „mercedes“ brzinom od 142,9 kilometara na čas, za 62,9 više od dozvoljene i bez vozačke dozvole.

Protiv ovih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja