ZA VOLANOM BEZ DOZVOLE: Muškarac kod Aleksinca uhapšen treći put zbog istog prekršaja

J. Ć.

05. 03. 2024. u 12:56

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu isključili su iz saobraćaja tridesetjednogodišnjeg muškarca koji je u okolini Aleksinca upravljao „renoom“ bez položenog vozačkog ispita.

ЗА ВОЛАНОМ БЕЗ ДОЗВОЛЕ: Мушкарац код Алексинца ухапшен трећи пут због истог прекршаја

Foto: J. Ć.

Saobraćajna policija utvrdila je da je ovaj vozač u prethodne dve godine dva puta pravnosnažno osuđen jer je učinio isti prekršaj.

Policija je tridesetjednogodišnjaku privremeno oduzela „reno“ u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima u kojoj se vozilo privremeno oduzima od učinioca koji je u prethodne dve godine pravnosnažno osuđen za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

Protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava i protiv njega će biti vođen postupak pred nadležnim prekršajnim sudom.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!