ZADRŽANI NA TREŽNJENJU: Negotinac sa 3,74 promila udario u "audi"

S. M. J.

29. 02. 2024. u 18:58

NEGOTINSKI saboraćajci isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

ЗАДРЖАНИ НА ТРЕЖЊЕЊУ: Неготинац са 3,74 промила ударио у ауди

S.M.Jovanović

Saobraćajna policija zadržala je pedesetšestogodišnjeg vozača „audija“ koji je, vozeći sa 3,74 promila alkohola u organizmu, udario u „audi“ koji se kretao ispred njega, a kojim je upravljao šezdesetčetvorogodišnji muškarac. U ovoj saobraćajnoj nezgodi niko nije povređen.

U Negotinu je zaustavljen i tridesetpetogodišnji vozač mopeda koji je vozio sa 2,20 promila alkohola u organizmu.  I njemu je, navode u Policijskoj upravi u Boru, određeno zadržavanje.

Protiv obojice vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave, istakli su nadležni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!