UHAPŠEN MUŠKARAC IZ KAČAREVA: Posedovao drogu i napao policajce, određen pritvor do 30 dana

J.D.Lj.

01. 02. 2024. u 14:59

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv J. M. (37) iz Kačareva zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

УХАПШЕН МУШКАРАЦ ИЗ КАЧАРЕВА: Поседовао дрогу и напао полицајце, одређен притвор до 30 дана

Foto: "Novosti"

Osumnjičenom se stavlja na teret da je 30. januara, u 13.50 časova, u Kačarevu, u kući u kojoj živi, neovlašćeno radi prodaje držao 1.054 grama opojne droge amfetamin, 44 grama marihuane, 4 grama kokaina i digitalnu vagicu za precizno merenje sa tragovima ove droge.

Takođe, J. M. se tereti da je istog dana u 12.30 časova u Kačarevu u ul. JNA napao službeno lice u vršenju poslova javne bezbednosti tako što je pre vršenja pregleda osumnjičenog i putničkog automobila kojim je upravljao, naglo startovao svoje, te udario i oštetio službeno vozilo Policijske uprave u Pančevu, dok se jedan policijski službenik nalazio unutra, a drugi napolju.

Nakon saslušanja osumnjičenog, nadležni sud je po predlogu Tužilaštva odredio pritvor osumnjičenom u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja i obaviti potrebna veštačenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!