MAJKA ŠTIPALA I GREBALA DETE PO LICU: Izrečena joj zabrana prilaska i komunikacije sa maloletnim sinom

J.D.Lj.

23. 11. 2023. u 19:05

NA zahtev Trećeg osnovnog tužilaštva, sud u Beogradu je osumnjičenoj za nasillje u porodici E.J. odredio meru zabrane prilaska i komunikacije sa svojim maloletnim sinom K.J.

МАЈКА ШТИПАЛА И ГРЕБАЛА ДЕТЕ ПО ЛИЦУ: Изречена јој забрана приласка и комуникације са малолетним сином

D. Novković


Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je 21.novembra, odmah po dobijanju obaveštenja od strane oca  maloletnog lica, naložilo policiji da izvrši sve potrebne provere, a posebno da li je ranije prijavljivano nasilje u porodici, kao i da li se ona nalazi na evidenciji Centra za socijalni rad.

Naime, reč je o nasilju majke E.J. nad maloletnim sinom K.J. koja ga je, prema prvim nezvaničnim informacijama, tukla i grebala po licu.

Nakon što je utvrđeno da nije ranije prijavljivao nasilje, da se porodica ne nalazi na evidenciji Centra, Treće OJT je, kako navode, stavilo predlog za  meru zabrane prilaska i komunikacije u trajanju od mesec dana u odnosu na majku E.J. prema detetu. 

Takođe na zahtev Tužilaštva osumnjičena je odmah u prisustvu branioca saslušana. Na predlog Tužilaštva, maloletni K.J. smešten je kod oca, a majci je zabranjeno priblizžavanje i komunikacija.

Tužilastvo po hitnom postupku nastavlja prikupljanje svih dokaza u postupku koji se vodi protiv E.J. zbog sumnje da je izvršila nasilje u porodici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave