IZ SLOVENIJE DOVEZAO KILOGRAM KOKAINA: Optužen Zlatko B. iz BiH

S. J. M.

08. 11. 2023. u 17:17

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Zlatka V. (54) državljanina Bosne i Hercegovine, sa prijavljenim prebivalištem u Kranju, u Sloveniji, zbog sumnje da je neovlašćeno, radi prodaje, prenosio skoro kilogram kokaina.

ИЗ СЛОВЕНИЈЕ ДОВЕЗАО КИЛОГРАМ КОКАИНА: Оптужен Златко Б. из БиХ

Foto Ilustracija MUP RS

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Postoji opravdana sumnja da je Zlatko V. 12. oktobra ove godine došao iz Slovenije u Srbiju svojim vozilom, koje je parkirao na jednom parkingu na Novom Beogradu i izašao iz vozila noseći torbu zelene boje.

Tada su ga zaustavili policijski službenici i u navedenoj torbi pronašli jedan PVC paket sa 999,10 grama kokaina, dok su paklici cigareta, koje je okrivljeni imao kod sebe, pronašli paketić sa 0,80 grama kokaina.

Kod Zlatka V. pronađeno je i 1.015 evra, 100 konvertibilnih maraka i 8.840 dinara, koji novac mu je, zajedno sa opojnom drogom, privremeno oduzet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)