PRETIO BIVŠOJ, A ONDA NASRNUO NA POLICAJCE: Treće OJT podiglo optužnicu protiv L.B.(28)

J.D.Lj.

20. 10. 2023. u 18:30

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv L.B. (28) zbog sumnje da je izvršio ugrožavanje sigurnosti i krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

ПРЕТИО БИВШОЈ, А ОНДА НАСРНУО НА ПОЛИЦАЈЦЕ: Треће ОЈТ подигло оптужницу против Л.Б.(28)

Foto: Printskrin Instagram/mupsrbije

On je u decembru 2022. godine, u Zemunu, u ugostiteljskom objektu "Rio", ugrozio sigurnost bivše emotivne partnerke pretnjom da će napasti na njen život i telo.

Potom je napao službena lica u vršenju službene dužnosti, na taj način što je sedeo za stolom u navedenom objektu sa oštećenom i njenim drugaricama, počeo da viče na nju, da je vređa i preti joj da neće izaći živa iz kafića. Ona se uplašila i poslala poruku drugarici koja je pozvala policiju, i po njihovom dolasku, L.B. je odbio da se legitimiše. Kada mu je saopšteno da će biti priveden u policijsku stanicu radi utvrđivanja identiteta i kada su policijski službenici pristupili savlađivanju okrivljenog, L.B. je uhvatio policajca u predelu revera, iscepao ga i gurnuo ga.

Tada su policijski službenici sa okrivljenim pali na zemlju, koji se otimao, šutirao ih i pretio da će ih prebiti. Tom prilikom naneo je lake telesne povrede dvojici policijskih službenika.
Imajući u vidu prethodnu osuđivanost okrivljenog, tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom prethodno utvrdi kazne zatvora za navedena krivična dela, zatim izrekne jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 2 meseca.
 
 

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)