OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O INCIDENTU NA IGRALIŠTU: Izvršene provere, nema odgovornosti za decu do 14 godina

J.D.Lj.

26. 09. 2023. u 12:45

POVODOM objavljivanja vesti i video-snimka na portalu „E-Vršac“ dana 16. septembra o ponašanju maloletnih lica na dečijem igralištu u Vršcu u ul. Sterijino sokače, Više javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom stanicom u Vršcu obavilo predistražne radnje i utvrdilo identitet lica koja su prikazana na video-snimku.

ОГЛАСИЛО СЕ ТУЖИЛАШТВО О ИНЦИДЕНТУ НA ИГРАЛИШТУ: Извршене провере, нема одговорности за децу до 14 година

G.Šljivić

Utvrđeno je da se radi o deci, rođenoj 2011. godine, iz Vršca, i sa njima je u Policijskoj stanici obavljen razgovor u svojstvu građana. Oni, inače, s obzirom na to da imaju manje od 14 godina, ne podležu krivičnoj odgovornosti, kao ni prekršajnoj.
 
Izvršenim uviđajem je, navode iz Tužilaštva, utvrđeno da na dečijem igralištu nije prouzrokovana šteta povodom događaja od 15. septembra kada je ono, navodno, potpuno demolirano. 
 
Inače, Policijska stanica u Vršcu je Višem javnom tužilaštvu u Pančevu dostavila izveštaj o događaju, a o ponašanju četiri deteta je obavešten Centar za socijalni rad u Vršcu kako bi ta ustanova preduzela mere iz svoje nadležnosti.
 
 

BONUS VIDEO: AKCIJA ARMAGEDON, UHAPŠENI PEDOFILI - Mamili decu preko Fejsbuka i Instagrama, zaplenjeni računari

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!