TEŠKA KRAĐA U BORU: Osamnaestogodišnjak sa maloletnim drugarima obijao restorane i krao pazar

S. M. J.

12. 08. 2023. u 15:42

OSAMNAESTOGODIŠNjI Boranin je uhapšen, a protiv četvorice njegovih drugova će biti podnete krivične prijave zbog serija krađa u Boru.

ТЕШКА КРАЂА У БОРУ: Осамнаестогодишњак са малолетним другарима обијао ресторане и крао пазар

Foto Lj.T.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, rasvetlili su tri krivična dela teška krađa i jednu krađu i uhapsili M. Z. (18) iz Bora, navode u Policijskoj upravi, zbog toga što je u poslednjih nekoliko dana sa četvoricom svojih maloletnih drugova obio tri ugostiteljska objekta.

M. Z. i četvorica maloletnika se sumnjiče da su ova tri ugostiteljska objekta obili tako što su razvaljivali prozore toaleta, a zatim ulazili u objekte i iz kasa krali pazar.

Sumnja se i da su u jednom ugostiteljskom objektu iskoristili odsustvo radnika, ušunjali se u šank i uzeli novac. Iz svih ovih krađa "prikupili" su plen od oko 300.000 dinara, navode u policiji.

M.Z. je po nalogu nadležnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden tužiocu. Protiv četvorice maloletnika, po nalogu nadležnog tužilaštva, biće podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije