STIGLI TOKSIKOLOŠKI REZULTATI: Kosta koji je ubio osam vršnjaka i čuvara škole negativan na alkohol i narkotike

Novosti Onlajn

04. 05. 2023. u 12:51

JUČE je maloletni Kosta K. u OŠ "Vladislav Ribnikar" izvršio masakr u kome je ubio devet osoba.

СТИГЛИ ТОКСИКОЛОШКИ РЕЗУЛТАТИ: Коста који је убио осам вршњака и чувара школе негативан на алкохол и наркотике

Foto: N.Skenderija/Novosti

Rezultati su pokazali da u Kostinoj krvi nije bilo ni alkohola ni narkotika.

Podsetimo, Kosta K. (13) juče je izvršio težak zločin u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja u vaspitno-obrazovnoj ustanovi.

Kosta K. doneo je u školu očevo oružje.

Po dolasku u školu, nešto pre 8.40 sati, ubio je čuvara, ranio dve dežurne učenice, a jednu ubio. Zatim se uputio ka učionici u kojoj je njegovo odeljenje VII-2 imalo čas istorije. Tamo je upucao nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, pa zapucao na učenike. Ubijeno je osmoro đaka i čuvar škole, dok je teško ranjena nastavnica i nekoliko učenika.

O tome da je učenik imao unapred pripremljen plan na konferenciji za medije pričao je i Veselin Milić, načelnik Policijske uprave za grad Beograd, kao i predsednik države Aleksandar Vučić u vanrednom obraćanju građanima.

BONUS VIDEO: KRV NA ODEĆI DECE - Neobjavljen snimak posle masakra u školi na Vračaru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!