PIJANI I DROGIRANI VOZAČI: Kontrola policije u Čačku

V. ILIĆ

10. 04. 2023. u 14:27

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku u kontroli saobraćaja tokom vikenda zadržali su šestoricu vozača, petoricu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nezgodu.

ПИЈАНИ И ДРОГИРАНИ ВОЗАЧИ: Контрола полиције у Чачку

Foto: Zoran Jovanovic

Policija je u mestu Dljin zatekla četrdesetdevetogodišnjeg vozača „pasata“ da upravlja vozilom pod dejstvom metadona i opijata, a u Gornjem Milanovcu pedesetjednogodišnjeg muškarca kako vozi „pežo“ pod dejstvom kokaina.

Saobraćajna policija u Čačku zadržala je dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „audija“ koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi pod dejstvom kanabisa i bez vozačke dozvole.

Takođe, u Lominoj ulici policija je zaustavila tridesetsedmogodišnjeg vozača „renoa“, kako upravlja vozilom pod dejstvom kokaina, dok je u Ulici kneza Miloša zatečen tridesetogodišnji vozač „pežoa“ pod dejstvom amfetamina.

U raskrsnici ulica Straina Lapčevića i Vojvode Putnika u Čačku, tridesetdevetogodišnji vozač  „forda“ sa 2,59 promila alkohola u organizmu izazvao je saobraćajnu nezgodu, jer je ušao u rakrsnicu na znak crvenog svetla i udario u „fijat“. U ovoj saobraćajnoj nezgodi nema povređenih.

Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave