DRŽAVLJANIN SRBIJE UHAPŠEN U NEMAČKOJ: Bizaran slučaj, putnici nesvesno sprečili šverc droge

Novosti online

25. 02. 2023. u 09:39

DRŽAVLjANIN Srbije uhapšen je u četvrtak u autobusu u Frajlasingu, u Nemačkoj, kada je policija u njegovom rancu pronašla skoro tri kilograma marihuane.

ДРЖАВЉАНИН СРБИЈЕ УХАПШЕН У НЕМАЧКОЈ: Бизаран случај, путници несвесно спречили шверц дроге

Foto: Profimedia/Ilustracija

Kako prenose lokalni mediji, osumnjičeni je bio u rumunskom autobusu, koji je zaustavljen na graničnom prelazu. 

- Prilikom provere putnika, službenici su primetili Srbina za kojim je, kako se ispostavilo, bila raspisana potraga. Službenici su mu rekli da napusti autobus. On je uzeo deo prtljaga i tvrdio da je to sve što ima. Međutim, ostali putnici su jednoglasno izjavili da je još jedan ranac njegov. U plastičnoj kesi u tom rancu nađeno je 16 pakovanja marihuane težine 2,8 kilograma. Ulična vrednost droge procenjuje se na oko 28.000 evra - navode nemački mediji. 

Policija je potom u džepu osumnjičenog pronašla i nož, dok je sa sobom imao falsifikovanu vozačku dozvolu. 

(Alo)

BONUS VIDEO: UŽASAN PORODIČNI ZLOČIN U GROCKOJ - Mladi policajac ubio suprugu, pa presudio sebi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)