ŽRTVE ZLOSTAVLJANJA - MALOLETNICI: Posle nasilja u Vrnjačkoj Banji, zbog tuče tinejdžera uhapšen Kraljevčanin

S.BABOVIĆ

29. 12. 2022. u 13:29

M. R. (19) iz Kraljeva uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, što je već drugi slučaj prebijanja u kraljevačkom kraju za manje od mesec dana.

ЖРТВЕ ЗЛОСТАВЉАЊА - МАЛОЛЕТНИЦИ: После насиља у Врњачкој Бањи, због туче тинејџера ухапшен Краљевчанин

Foto: G.Šljivić

U oba slučaja umešana su vrlo mlada lica. Poslednje hapšenje rezultiralo je nakon što je, kako se sumnja, tokom vikenda u Kraljevu M. R. udario tinejdžera od 17 godina i teško ga povredio. Osumnjičenom je juče, kako stoji u saopštenju koje su preneli mediji, određeno zadržavanje do 48 sati. Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Kraljevu.

Pred kraljevačkim organima gonjenja je i slučaj koji je potresao javnost ovog meseca, a dogodio se u Vrnjačkoj Banji. Policija u tom gradu je idenfitikovala petoro učesnika incidenta, dve osobe iz same Vrnjačke Banje i tri iz Beograda starosti od 15 do 17 godina, koje se sumnjiče da su u napuštenoj kući u banji, fizički i psihički maltretirale šesnaestogodišnjeg maloletnika. Incident su snimali mobilnim telefonom i snimak distribuirali na društvenoj mreži. 

Krivična prijava u ovom slučaju odnosi se na zlostavljanje i mučenje, ali i neovlašćeno fotografisanje. U procesuiranje krivičnog dela uključeni su centri za socijalni rad u Vrnjačkoj Banji i u Beogradu, kao i viša javna tužilaštva u ova dva grada.

BONUS VIDEO - UHAPŠENA DVOJICA TERORISTA SA FRANCUSKE POTERNICE: Policija upala u kamp za migrante kod Subotice


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!