"NEMOJTE VIŠE, MOLIM VAS": Jezivo maltretiranje maloletnika (16) u Vrnjačkoj Banji, petorici zlostavljača krivične prijave (VIDEO)

S.BABOVIĆ

22. 12. 2022. u 14:52

POLICIJA u Vrnjačkoj Banji identifikovala je dve osobe iz Vrnjačke Banje i tri iz Beograda starosti između 15 i 17 godina, koje se sumnjiče da su u napuštenoj kući u Vrnjačkoj Banji fizički i psihički maltretirale jednog maloletnika, to snimale mobilnim telefonom i objavile na društvenoj mreži.

НЕМОЈТЕ ВИШЕ, МОЛИМ ВАС: Језиво малтретирање малолетника (16) у Врњачкој  Бањи, петорици злостављача кривичне пријаве (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Tviter/ @Silvana71376830

-Policija će protiv njih Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu i Beogradu podneti izveštaj u formi krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zlostavljanje i mučenje i neovlašćeno fotografisanje - preodčeno je u kraljevačkoj policiji. - O svemu su obavešteni i Centri za socijalni rad u Vrnjačkoj Banji i Beogradu.

Snimak koji je potresao javnost pojavio se prvo na Tiktoku. Na njemu se, prema izveštavanju medija, vidi kako više momaka maltretira mladića zbog navodnih dugovanja. Na snimku se čuje kako mladić moli napadače da ga puste kako bi otišao po novac.

- Nemojte više, molim vas! Samo me pustite da idem kući i uzmem pare - rekao je tinejdžer.

Kako su mediji izvestili ranije, napadnuti mladić je iz okoline Gornjeg Milanovca i ima 16 godina. U Vrnjačkoj Banji pohađa školu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024