ODMAZDA ZA ATINU Lalić svedoči: Fingirali smo ubistvo koje su škaljarci platili - pričao i o čoveku sa kodnim imenom Posejdon

N.B./S.J.M.

08. 11. 2022. u 15:08

SRĐAN Lalić na suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića otkrio je kako je izgledala otmica i ubistvo Nikole Mitića.

ОДМАЗДА ЗА АТИНУ Лалић сведочи: Фингирали смо убиство које су шкаљарци платили - причао и о човеку са кодним именом Посејдон

Foto: Ataimages

- Sledeće u čemu učestvujem je otmica i ubistvo Nikole Mitića, 10. 8. 2020. Kodno ime mu je bilo Posejdon. Nekoliko meseci unazad izvesni Pišta koji živi na Kosovu se vrlo uspešno infiltrirao u škaljarski klan, do samog vrha i on nam je prosleđivao poruke koje su razmenjivali i pripreme planiranja ubistva - rekao je Lalić.

Kada je Lalić spomenuo Brašnjevića, ponovo je reagovao advokat Petrović, a zamenik tužioca je kazao da se ova kriminalna grupa tereti za udruživanje i da ima pravo da priča sve ono što zna o grupi.

- Posle događaja lažne otmice i ubistva Brašnjevića, kad se vratio u Beograd, on im je ponudio da može da pomogne da ubije Brašnjevića, kao odmazdu za Atinu. Mi smo i fingirali tu otmicu i ubistvo. Kupili lažnu krv, svezali ga, poprskali ga krvlju, javili im da je navodno otet, a onda ga slikali u jednoj rupi u pozama kao mrtav. Mili Brašnjević je za to dobio novac, koji su škaljarci isplatili. Tako je Pišta stekao potpuno poverenje - rekao je Lalić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za