UHAPŠEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA IZ CRNE GORE: Policija sumnja da je u dvorištu vile u Turskoj zakopao telo

Novosti online

06. 11. 2022. u 20:21

TURSKA policija je u Istanbulu uhapsila Crnogorca Željka Bojanića za kojem je Interpol raspisao međunarodnu poternicu i koji se sumnjiči za umešanost u krijumčarenje droge.

УХАПШЕН ЈЕДАН ОД НАЈТРАЖЕНИЈИХ БЕГУНАЦА ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ: Полиција сумња да је у дворишту виле у Турској закопао тело

Foto: Eumostwanted.eu

Bojanić je takođe osumnjičen za ubistvo Rista Mijanovića. Kako prenose tamošnji mediji, policijske ekipe pretražile su dvorište vile u kojoj se Bojanić skrivao, sumnjajući da bi tu moglo biti zakopano telo Mijanovića, prenosi Dejli sabah. Potraga će biti nastavljena i tokom narednih dana.

Mijanović je navodno bio član “škaljarskog klana” koji je od 2014. bio u zavadi sa “kavačkim klanom”. “Kavački klan” je u septembru u Istanbulu optužen za ubistvo “škaljarskog šefa” Jovana Vukotića.

Turska televizija Si-En-En Turk izvestila je da je Bojanić, čiji je nadimak “Boris”, među 45 najtraženijih kriminalaca u Evropi i da je u Tursku ušao s lažnim pasošem na ime “Andelew Belchew Jordan”.

Mediji su objavili da je pripadnicima turske bande čiji se vođa nalazi u pritvoru u Italiji isplaćeno oko milion eura za ubistvo Vukotića.

Vukotić, za kojim je Srbija tragala, prije tri godine je uhapšen u Turskoj i izručen Srbiji, gđe je nakon suđenja pušten na slobodu. Navodno se, kao i Bojanić, s lažnom ličnom kartom i pasošem vratio u Tursku.

U sukobu ova dva klana od 2014. je ubijeno 50-ak osoba.

(Standard)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar