UHAPŠEN ZBOG 18 KILOGRAMA INDIJSKE KONOPLJE: Inspektori u dvorištu pronašli zasad

Јелена Илић
Jelena Ilić

05. 10. 2022. u 13:19

PRIPADNICI Policijske uprave u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su B. M. (39) iz okoline Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

УХАПШЕН ЗБОГ 18 КИЛОГРАМА ИНДИЈСКЕ КОНОПЉЕ: Инспектори у дворишту пронашли засад

Foto: MUP

Inspektori kriminalističke policije u Velikoj Plani su u kući osumnjičenog pronašli više kesica sa oko 567 grama marihuane koja je, kako se sumnja, bila namenjena prodaji na području Velike Plane, dok je u dvorištu otkriven zasad indijske konoplje težine više od 18 kilograma.

Takođe, u pretresu je nađena i oduzeta neprijavljena vazdušna puška, bez dokaza o poreklu.

B. M. je zadržan do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Smederevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu