OTAC OBLJUBIO ĆERKU: Osumnjičeni mirno bez i straha prihvatio hapšenje, brigu o devojčici preuzeo Centar za socijalni rad

V. I.

30. 09. 2022. u 21:02

SLUČAJ hapšenja Gornjomilanovčanina (38), koji se sumnjiči da je obljubio svoju trinaestogodišnju ćerku, zgrozio je javnost grada na Despotovici.

ОТАЦ ОБЉУБИО ЋЕРКУ: Осумњичени мирно без и страха прихватио хапшење, бригу о девојчици преузео Центар за социјални рад

Ilustracija Shutterstock

Osumnjičenom je određen pritvor, a on se, kako saznajemo, mirno predao policiji. Njemu se na teret stavlja krivično delo - seksualno zlostavljanje sopstvenog deteta.

Devojčica se na problem, koji je imala sa ocem, požalila razrednom starešini. Ona je, kako nezvanično saznajemo, kazala nastavniku kako je želela da stavi pirsing na pupak i za to je tražila dozvolu od oca. Potom joj je, kako je ona navodno ispričala, otac zatražio da mu pokaže mesto gde bi stavila pirsing, a onda ju je on "pipkao i dirao po telu".

- U trenutku kada je izdat nalog za njegovo hapšenje, osumnjičeni, zbog prirode posla kojim se bavi, nije bio u Gornjem Milanovcu. Pozvali smo ga i on je došao. Na njegovom licu nije bilo uznemirenosti ili straha zbog saznanja koje mu se delo stavlja na teret i da ide u pritvor - kazao nam je izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, dalji postupak u vezi sa zbrinjavanjem devojčice, koja je školskom pedagogu, a kasnije i istrazi ispričala detalje seksualnog zlostavljanja, preuzeli su zaposleni u Centru za socijalni rad u Gornjem Milanovcu. Devojčica je iznela zastrašujuće svedočenje u kojem je otac dodirivao po telu, od nje tražio da se skine da bi je gledao. Prema nezvaničnim navodima iz istrage, detetu je izvršena vaginalna penetracija prstom.

Nadležni u Centru za socijalni rad preuzeli su odgovornost za zbrinjavanje devojčice, o kojoj nema ko da se stara nakon očevog hapšenja.

I ŽRTVA POKUŠALA DA SE UBIJE

U MILANOVCU je nedavno osuđen R. K. (58) iz ovog grada, za koga je utvrđeno da je pune dve godine seksualno zlostavljao trinaestogodišnju devojčicu. On je posle suđenja boravio u selu nedaleko od Milanovca, gde je bio sa nanogvicom, čekajući da bude sproveden na odsluženje zatvorske kazne u trajanju od šest godina. Tu je izvršio samoubistvo, pucajući u sebe iz lovačke puške. Kako nezvanično saznajemo, dan ranije i žrtva zlostavljanja je pokušala da se ubije popivši šaku lekova, ali su, srećom, lekari uspeli da joj spasu život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni