SNIMAK HAPŠENJA MAKROA U BEOGRADU: Policajci naoružani do zuba upali u kuću, pa ih "poslagali" po podu (VIDEO)

Novosti online

22. 06. 2022. u 11:59

BEOGRADSKA policija je po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal danas uhapsila pet članova organizovane kriminalne grupe zbog postojanja sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije.

СНИМАК ХАПШЕЊА МАКРОА У БЕОГРАДУ: Полицајци наоружани до зуба упали у кућу, па их послагали по поду (ВИДЕО)

Foto: MUP

MUP je objavio snimak akcije hapšenja, na kom se vide naoružane policijske snage koje su upale u kuću u kojoj su se nalazili osumnjičeni, koje su zatekli u donjem vešu.

Uhapšeni su R. M. (1979), S. T. J. (1979), S. D. (1989), G. S. (1971) i Đ. A. (1997), svi iz Beograda.

Sumnja se da su oni, od januara do sredine juna ove godine, iznajmljivali stanove na teritoriji grada u kojima su boravile devojke koje su vrbovali da se bave prostitucijom.

Pripadnici ove organizovane kriminalne grupe su u periodu od sredine januara do polovine juna ove godine, na teritoriji Grada Beograda, pronalazili i podsticali ženske osobe na pružanje seksualnih usluga prostitucije.

Oni su takođe oglašavali prostituciju na jednom internet portalu namenjenom za promovisanje pružanja seksualnih usluga postavljajući i ažurirajući oglase sa fotografijama i oglašenim brojevima telefona angažovanih osoba, ugovarali vrstu seksualne usluge, mesto, vreme, dužinu i cenu pružanja seksualne usluge, za šta su pribavili korist u neutvrđenom iznosu koju su delili zajedno. Sat vremena seksualnih usluga se kretao od 150 do 200 evra.

Novac stečen posredovanjem u vršenju prostitucije osumnjičeni su delili između sebe u zavisnosti od zadataka koje su imali u izvršenju krivičnog dela.

BONUS VIDEO: KRVAVA NOĆ U VINČI - Mladić upucan u glavu, napadač pobegao skuterom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

ŠTA KAŽE ZAKON: Sme li se voziti u papučama i štiklama - među vozačima postoji velika zabluda vezana za ovu temu