NOVOSTI OTKRIVAJU Ova 4 ubistva bila su "teška" 2 miliona! Zvicer dao milion, ostatak Šarić i Spasojević

Z. U.

29. 04. 2022. u 23:18 >> 23:39

ZA četiri likvidacije, u Atini i na Krfu, kada ubijeni Stevan Stamatović i Igor Dedović, odnosno Alan Kožar i Damir Hadžić ukupno je isplaćeno 2 miliona evra.

НОВОСТИ ОТКРИВАЈУ Ова 4 убиства била су тешка 2 милиона! Звицер дао милион, остатак Шарић и Спасојевић

Foto: MUP

Zvicer je dao milion, Šarić 750.000 evra, a Spasojević 250.000.

U Atini su  januara 2020. u sred dana brutalno likvidirani čelnici crnogorskog škaljarskog kriminalnog klana Stevan Stamatović  i Igor Dedović.  U likvicaciji, pred ženama i decom, učestvovala su četvorica muškaraca koja su sa kapuljačama na glavama prišla stolu za kojim su žrtve sedele, okružili ga i posle par prozborenih reči otvorili vatru. Pretpostavlja se da su ubice pripadale klanu Veljka Belivuka.

U drugoj likvidaciji, na Krfu, nemilosrdno su izrešetani sa 29 metaka Baranin Alan Kožar (43) i Užičanin Damir Hadžić (45), navodno bliski škaljarskom klanu, dok su se nalazili u automobilu ispred luksuzne vile na ovom grčkom ostrvu. Za ovu likvidaciju sumnjiči se Darko Šarić.

Kako "Novosti" saznaju za Radojem Zvecerom će uskoro biti raspisane poternice zbog ubistava u Atini i na Krfu.

Podsetimo, na teritoriji Hrvatske, pre nekoliko dana, uhapšen je Filip Korać, desna ruka Luke Bojovića. 

Hrvatski organi sprovodili su istragu oko lažnih papira i dokumenata. Nezvanično, rađeno je otkrivanje lažnih identiteta kriminalaca. Oni su dobijali originalne isprave sa tuđim podacima, a njihovim fotografijama. Najčešće su rađene srpske i hrvatske isprave, nakon razmene podataka sa partnerskim službama, bili su laki za praćenje.

BONUS VIDEO - DARKO ŠARIĆ: Od lisica do nanogice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)