MIMI ORO IZAŠLA IZ ZATVORA: Starleta završila iza rešetaka zbog neplaćenih kazni

N. B.

23. 03. 2022. u 14:46

MILICA Živanović, javnosti poznatija kao Mimi Oro, puštena je iz zatvora, gde je bila na izdržavanju kazne zbog kršenja zakona o bezbednosti u saobraćaju.

МИМИ ОРО ИЗАШЛА ИЗ ЗАТВОРА: Старлета завршила иза решетака због неплаћених казни

ATA Images

Starleta je u ženskom zatvoru u Požarevcu bila na odsluženju kazne. Ona se iza rešetaka našla jer nije u predviđenom roku izmirila određene saobraćajne kazne.

Inače, ovo nije prvi put da Mimi ima problem sa zakonom. Živanovićeva je 2014. godine uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije, kada je, zajedno sa njom, privedeno još sedam devojaka, koje su se sumnjičile za prostituciju.

U martu prošle godine ona je s koleginicom Tijanom Maksimović, poznatijom kao Tijana Ajfon, privedena u SBPOK. Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Veljka Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja ispričala da je bila s drugaricom u njenom lokalu, kada je unutra upala policija, stavila im lisice na ruke i odvela ih u stanicu. Tamo su ih ispitivali o određenim stvarima i rekli im, navodno, da o tome - ne smeju nikome ništa da pričaju.

BONUS VIDEO: DETALjI TRAGEDIJE KOD BRUSA: Miodrag pokušao da spasi brata Dragana, ali mu spasa nije bilo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024