OBLJUBIO DEVOJČICU, MAJKA SVE SKRIVALA? Uhapšen N. M. (60) zbog seksualnog zlostavljanja trinaestogodišnjakinje u Deliblatu

J. ILIĆ

22. 02. 2022. u 21:30

U Deliblatu, kod Kovina, uhapšen je N. M. (60) zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu iz tog mesta. U pritvoru je i njena majka, koja se tereti za zanemarivanje i posredovanje u prostituciji, potvrđeno je "Novostima" u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu koje vodi istragu.

ОБЉУБИО ДЕВОЈЧИЦУ, МАЈКА СВЕ СКРИВАЛА? Ухапшен Н.  М. (60) због сексуалног злостављања тринаестогодишњакиње у Делиблату

FOTO: Depositphotos

- N. M. je uhapšen 20. februara u akciji Višeg tužilaštva i MUP. On se sumnjiči da je u svojoj kući obljubio dete - izjavio je za "Novosti" Ivan Konatar, viši javni tužilac u Smederevu.

On kaže da će krivična prijava biti podneta i protiv jednog maloletnika (17), koje se sumnjiči za isto krivično delo na štetu ove devojčice. On nije priveden.

Takođe, tužilac je potvrdio i da je uhapšena i S. V. (38), majka devojčice. Nju policija i tužioci sumnjiče za zapuštanje i zanemarivanje maloletnog lica kao i posredovanje u prostituciji.

Majka je saslušana u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu, nakon čega joj je određen pritvor do 30 dana.

U Višem javnom tužilaštvu nisu želeli da govore o detaljima ovog jezivog slučaja zbog zaštite devojčice.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni su tokom 2021. godine, navodno, stupali u seksulne odnose sa trinaestogodišnjakinjom. Zasad postoje indicije da se to dogodilo više puta tokom godine, ali će istraga utvrditi sve detalje. Postoje indicije da je N. M. porodični prijatelj roditelja devojčice i da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi, ali je kažnjivo, jer je reč o detetu.

Nezvanično, starija ćerka S. B. je navodno u telefonu svoje mlađe sestre našla njene eksplicitne fotografije sa osumnjičenim N. M. Sve je, navodno, ispričala majci, koja povodom toga ništa nije uradila. Radnici Centra za socijalni rad su devojčicu smestili u hraniteljsku porodicu. Njena majka, osim nje, ima još četvoro dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista