POGINUO SIN PEVAČICE: Kolima se zakucao u drvo, sve smrskano, Suzi objavila poruku - Zašto, sine, zašto? (VIDEO)

Novosti online

21. 02. 2022. u 23:11

POPULARNA folk pevačica Suzi Anđelković doživela je porodičnu tragediju - preminuo joj je sin Robertino .

ПОГИНУО СИН ПЕВАЧИЦЕ: Колима се закуцао у дрво, све смрскано, Сузи објавила поруку - Зашто, сине, зашто? (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk

Robertino Ilievski (24), rodom iz Severne Makedonije, koji se sinoć zakucao u drvo pored ulice u Vlasotincu, preminuo je u Kliničkom centru u Nišu.

- Dovezen je intubiran sa jedva merljivim vitalnim parametrima i sa veoma teškim povredama, prosto mu nije bilo spasa - rekao je sagovornik i dodao:

- Mladić je zadobio teške povrede glave i grudnog koša, ali je imao i druge povrede. Reanimiran je čak 45 minuta, ali, nažalost, i pored svih napora lekara on je preminuo oko 23.45 sati.

Pročitajte još:

UGINULI DELFIN NA PLAŽI: Tužan prizor u Bečićima (VIDEO)

PRVA FOTOGRAFIJA SA MESTA NAPADA U VRNjAČKOJ BANjI: Aleksandra brutalno prebili i snimali mobilnim telefonom

SVE ŠTO NISTE ZNALI O 20.000 EVRA: Da li će uslov biti godine starosti majke?

Očevici ove stravične nesreće kažu da je udarac bio jeziv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Čuli smo jak prasak i kada smo izašli iz kuće, videli smo automobil smrskan do pola s prednje strane. Odmah smo zvali Hitnu pomoć i policiju. Prizor je bio jeziv, krvi je bilo svuda po autu i putu - kažu oni i dodaju da je auto bio smrskan.

Inače, Robertino živi u Vlasotincu i njegovi prijatelji nakon saznanja da njega više nema su neutešni i opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Naime, pevačica je objavila fotografiju sa pokojnim sinom uz reči: Zašto, sine, zašto.

Ove tužne vesti ostavile su u neverici njene prijatelje i kolege sa muzičke scene, koji joj od jutros izražavaju saučešće.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)