PREKO PRUGE SA 1, 22 PROMILA ALKOHOLA: Šabačka policija podnela prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca

V.Mitrić

02. 11. 2021. u 15:43

ŠABAČKA policija podneće prekršajnu prijavu po Zakonu o bezbednosti saobraćaja protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline tog grada koji je vozeći sa 1,22 promila alkohola u organizmu prolazio preko pruge, iako je prolaz bio zabranjen.

ПРЕКО ПРУГЕ СА 1, 22 ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: Шабачка полиција поднела пријаву против тридесеттрогодишњег мушкарца

Darko Dozet

On je, kako se sumnja, noćas, oko tri sata posle ponoći u Majuru, upravljajući automobilom „pežo“, iako je saobraćajnim znakom bio zabranjen prelaz preko pruge, zaobišao spuštene polubranike i udario u teretni voz koji se kretao iz Loznice ka Šapcu.

Od siline udara, automobil je skrenuo i oborio železničku signalizaciju, a zatim udario u jednu dvorišnu ogradu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

STRAVIČNO: Mladić (17) ometen u razvoju pao sa drugog sprata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UHAPŠEN DOKTOR I KOZMETIČAR ORDINACIJE BEOMEDIKUS BEOGRAD: Pacijentu lečili stopalo, pa napravili teški deformitet (FOTO)