VIDEO MAJKU OBEŠENU, PA ISEKAO VENE: Detalji tragedije u Mačvi, selo u šoku - Dragan nije mogao da podnese razvod, Marija delila njegovu bol!

V. MITRIĆ

29. 10. 2021. u 20:41

MEŠTANI Mačvanskog Pričinovića u šoku su posle današnje tragedije.

ВИДЕО МАЈКУ ОБЕШЕНУ, ПА ИСЕКАО ВЕНЕ: Детаљи трагедије у Мачви, село у шоку - Драган није могао да поднесе развод, Марија делила његову бол!

Foto: Printskrin Jutjub

Niko iz sela u Mačvi ne može da veruje da su Marija Matić(65) i njen sin Dragan u istom danu izgubili živote - ubivši se. Dragan je, po povratku sa posla, tražio majku i ugledao ju je obešenu u poljskom toaletu. Verovatno od šoka tuge uzeo je nož i presekao sebi vene.

- Kad se videlo i čulo šta je Dragan učinio, pozvali smo Hitnu službu koja ga je preuzela kako bi ga prevezla u Opštu bolnicu u Šabac, ali je iskrvavio,usput i izdahnuo -pričaju nam košije.-Pomoći mu nije bilo. Lekari su konstatovali njegovu kao i majčinu smrt nekoliko sati ranije.

Matići su, pričaju seljani, „mirni, tihi, skromni i povučeni ljudi“. Nikad ni sa kim u selu nisu bili u sporu i zavadi. Marija je mlada ostala bez supruga, koji je umro mlad prirodnom smrću. Vredno je radila i podizala sina, finog, vrednog i dobrog i dečaka, i momka i sada čoveka. Bio je oženjen, pa se razveo.

- Vratio se kod majke - kažu upućeni. - Teško je podnosio razvod. Majka je delila, kao i obično, muku sa njim. I taj problem koji ih je mučio nije ih promenio u odnosu na komšije. Ostali su smerni, tihi i mirni, u svojim problemima i mukama.

Niko, međutim, nije očekivao ovako tragičan kraj tih dobrih ljudi...

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)