VELIKA ZAPLENA DROGE U DOBANOVCIMA: Policija u kući pronašla velike količine opijata, uhapšena jedna osoba

Novosti online

17. 09. 2021. u 15:20

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su oko 3,5 kilograma marihuane, oko kilogram heroina, oko 150 grama kokaina, kao i manju količinu amfetamina i hašiša i uhapsili jednu osobu.

ВЕЛИКА ЗАПЛЕНА ДРОГЕ У ДОБАНОВЦИМА: Полиција у кући пронашла велике количине опијата, ухапшена једна особа

Foto: MUP/Ilustracija

U ovoj akciji zaplenjena je i puška sa municijom.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uhapšen je M. Đ. (2001).

Policija je ličnim pregledom kod osumnjičenog pronašla manju količinu kokaina i marihuane. Pretresom kuće i pomoćnih prostorija u Dobanovcima, u kojoj neprijavljeno boravi, pronađeno je oko 2,5 kilograma marihuane, oko kilogram heroina, oko 150 grama kokaina, oko 100 grama amfetamina, oko 100 grama hašiša, oko osam kilograma baze za uvećanje mase, elektronska vagica, aparat za vakuumiranje, puška-kratež sa sedam patrona.

Pregledom otvorenog prostora policija je pronašla još oko kilogram marihuane koju je osumnjičeni, kako se sumnja, po dogovoru oko kupoprodaje sa zasada nepoznatom osobom tu ostavio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije