OTEO BIVŠU DEVOJKU, PA JE ZAROBIO U RESNIKU: Beograđanka prijavila da ju je bivši dečko tri dana držao zatočenu i maltretirao

Novosti onlajn

18. 08. 2021. u 12:08

N. M. (40) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je 13. avgusta na Zvezdari oteo bivšu devojku I. B., pa je odveo u kuću u Resniku i naredna tri dana je zverski silovao i tukao!

ОТЕО БИВШУ ДЕВОЈКУ, ПА ЈЕ ЗАРОБИО У РЕСНИКУ: Београђанка пријавила да ју је бивши дечко три дана држао заточену и малтретирао

Ilustracija / Foto Depositphotos

Policija je uputila nesrećnu devojku na lekarske preglede, a Nebojši je određeno zadržavanje do 48 sati i on bi danas trebalo da bude saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Tereti se za krivičnog delo silovanje, za šta mu preti do 10 godina robije.

Oduzeo joj telefon


Kako se saznaje, I. B. je 16. avgusta došla u policiju i do detalja opisala kakvu je torturu proživela u prethodna tri dana.

- Ona je rekla inspektorima da se 13. avgusta dogovorila da se nađe sa bivšim dečkom Nebojšom, koji je, navodno, hteo samo da popričaju. On je tog dana došao autom po nju na uglu Ustaničke ulice i Bulevara kralja Aleksandra. NJih dvoje su kraće vreme normalno razgovarali i Nebojša je, po tvrdnjama I. B., pokušavao da je nagovori da se pomire. Međutim, pošto ona to nije htela, on je počeo da viče na nju i tada je počeo njen pakao - rekao je sagovornik iz istrage i dodao:

- Nebojša je tada odvezao bivšu devojku u Resnik, u njegovu kuću, i tamo ju je, kako tvrdi I. B., vezao i zarobio. Navodno, oduzeo joj je mobilni telefon kako bi je sprečio da pozove pomoć. Kako je ispričala I. B., bivši dečko ju je u toj kući više puta krvnički pretukao, ponižavao je i silovao najmanje deset puta.

Posle tri dana jezive torture Nebojša je ubacio I. B. u auto i odvezao je ispred jedne zgrade u Ulici Dušana Radovića na Zvezdari.

- I. B. je kazala da ju je Nebojša i ispred zgrade brutalno išutirao i izudarao bejzbol palicom. Nakon što je završio sa iživljavanjem, seo je u svoj automobil i otišao, ostavivši povređenu devojku da leži na ulici.

Izmučena I. B. je, čim je malo došla sebi, otišla u policiju i prijavila bivšeg dečka.

- Kad je dala izjavu, najpre ju je preuzela Hitna pomoć, zbog povreda na telu, a potom je upućena na ginekološke preglede. U međuvremenu policajci su pronašli i priveli osumnjičenog. Sada se čekaju rezultati lekarskih pregleda, koji će odmah biti prosleđeni tužiocu - objasnio je naš izvor iz istrage.

Komšije u šoku


Na drugoj strani, Nebojšine komšije iz Resnika su šokirane zbog njegovog hapšenja i ne mogu da veruju da je on nasilnik i silovatelj. Reporterima Informera ispričali su da su ga u periodu od 13. do 16. avgusta nekoliko puta viđali u prolazu i ništa im kod njega nije delovalo sumnjivo.

- Mislim da mu je tih dana i majka bila kući. Normalno smo pričali s Nebojšom, ne mogu da verujem da je držao zatočenu bivšu devojku i da ju je danima silovao. U svakom slučaju, neka policija to sve dobro ispita i istraži - rekao nam je Nebojšin komšija. 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)