NOŽEM NAPALA PRIJATELJICU: Povređena Slađana R. sa sečivom u grudima prevezena u bolnicu

B. G.

26. 06. 2021. u 06:39

ALEKSANDRA G. (28) iz Zrenjanina, privedena je zbog sumnje da je pre dve večeri nožem nasrnula na prijateljicu Slađanu R. (28).

НОЖЕМ НАПАЛА ПРИЈАТЕЉИЦУ: Повређена Слађана Р. са сечивом у грудима превезена у болницу

Foto: B. G.

Prema informacijama iz zrenjaninske bolnice, ova žena, inače majka bliznakinja, zadobila je ubod u grudi, i to malo iznad srca. Trenutno je stabilno i van životne opasnosti je.

Zbog čega su se prijateljice, koje su prethodno bile na piću, posvađale i potukle, za sada nije poznato. Za Slađanu, kolege imaju samo reči hvale, uz napomenu da je uzorna majka svojim maloletnim ćerkama.

Prema priči mladića koji je šetao sa drugarom i bio očevidac, osumnjičena je najpre više puta nožem ubola Slađanu, koja je zapomagala i zvala u pomoć, a onda joj je zarila nož u grudi, iznad srca. Mladić koji je kasnije dao izjavu policiji, bio je u šoku i kaže da je Aleksandra prilično nonšalantno otišla uz obalu Begeja, ostavljajući Slađanu u lokvi krvi, koju su kasnije vatrogasci šmrkom uklonili sa travnjaka.

- Primetio sam dvojcu momaka, koji su prolazili i videli da se dve devojke tuku, a kada su prišli jedna je ležala u lokvi krvi. Oni su pozvali policiju, vrlo brzo su stigla i kola Hitne pomoći. Slađana je ležala i kašljucala, nož joj je bio u grudima. Pomogao sam da je stave u kola. Mladići su bili u šoku, jer su prisustvovali neuobičajenom sukobu dve mlade žene - priča očevidac koji živi u neposrednoj blizini travnjaka iza stare Fabrike šešira, gde se obračun dogodio.

Osumnjičena, za koju neki tvrde da je i ranije nekoliko puta privođena zbog psihičkih problema, pokušala je da uz obalu Begeja pobegne ka centru grada, ali je patrola policije sustigla. Neki kažu, mada u policiji nema potvrde, da je osim krvave odeće na sebi, imala manji nož u rukama.

- Pecao sam ovde celo popodne i video devojku kako trči, vidno je bila uzrujana i vikala je: "Uništili su mi život" - kaže stariji pecaroš iz Zrenjanina, uz napomenu da je čuo da je Slađana zadobila još nekoliko udaraca u leđa tim manjim nožem koji je kod sebe imala Aleksandra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UHAPŠEN DOKTOR I KOZMETIČAR ORDINACIJE BEOMEDIKUS BEOGRAD: Pacijentu lečili stopalo, pa napravili teški deformitet (FOTO)