DA SE RAZNEŽIŠ: Navijači u Crnoj Gori nisu mogli da sakriju emocije, stigli fudbaleri Srbije (FOTO)

A. I.

26. 03. 2023. u 14:01

FUDBALSKA reprezentacija Srbije doputovala je danas u Podgoricu na meč grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj.

ДА СЕ РАЗНЕЖИШ: Навијачи у Црној Гори нису могли да сакрију емоције, стигли фудбалери Србије (ФОТО)

FSS/Fudbalski savez Srbije

Fudbaleri Srbije su srdačno dočekani na aerodromu u Podgorici, a veliki broj navijača pozdravio je "orlove". Srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović, Vanja Milinković Savić, Dušan Vlahović i Dušan Tadić slikali su se sa navijačima.

Fudbaleri Srbije će posle podne da odrade trening na stadionu u Podgorici uoči sutrašnjeg meča, koji će biti odigran od 20.45 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost