"OVO JE LIČNA KARTA SVAKOG OD NAS!" Vučić pokazao zavidne podatke o zaposlenosti - Ovim se hvalimo

Novosti online

29. 10. 2023. u 10:43

ALEKSANDAR Vučić, prvi čovek Srbije, je tokom gostovanja na TV Prva, istakao da su preduzete mere fiskalne konsolidacije da bi se država spasila, i da je to moralo da bude urađeno.

ОВО ЈЕ ЛИЧНА КАРТА СВАКОГ ОД НАС! Вучић показао завидне податке о запослености - Овим се хвалимо

Foto: Printskrin

To je urađeno da bi bila podignuta zaposlenost, i na to sam ponosan, rekao je on.

- Kada vi kažete mi ćemo nekome da date 100.000 dinara, i to kaže stvarni lider liste Srbija protiv nasilja Dragan Đilas. A ja kažem: Molim vas, vratite onih 35.000.000 evra koje ste oteli roditeljima koji su se jedva skućili i slali decu u vrtiće, kada ste im nezakonito naplaćivali novac. Vratite to sa svojih privatnih računa, kada ste bili na vlasti, i kada su vaše privatne firme radile sa državom - kaže on.

Predsednik podseća da u januaru sledi povećanje penzija od 14.8 odsto.

- Posle Miloševića bilo je izuzetno teško. Tada je bilo 2.250.000 zaposlenih. 10 godina kasnije smo imali milion i osamsto hiljada. A danas imamo više od 2.300.000. Ovo je lična karta svakoga od nas! Ovo smo radili sve godine. Mi smo u to ulagali, ovim se hvalimo. Kada to imamo, onda možemo da pričamo o svemu ostalom. Zato je potrebna zdrava ekonomija - istakao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (87)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima