NIKADA LAKŠE DO UŠTEDA - 500 dinara uz prvu kupovinu goriva

Promo

14. 09. 2023. u 11:34

AKO želiš da ostvariš uštede i osvojiš bonuse dok sipaš gorivo, septembar je idealan mesec za to! Kompanija NIS je pripremila sjajne pogodnosti za članove programa lojalnosti „Sa nama na putu“. Dobre vesti dolaze kako za nove, tako i za postojeće članove programa.

НИКАДА ЛАКШЕ ДО УШТЕДА - 500 динара уз прву куповину горива

FOTO: Promo

Za sve potrošače koji se tokom septembra učlane u program lojalnosti „Sa nama na putu“ putem mobilne aplikacije kompanija NIS je pripremila poklon u iznosu od 500 dinara za prvu kupovinu goriva. Sve članove očekuju dupli bonus poeni za kupovinu premijum goriva - G-Drive dizela i G-Drive 100 benzina, kao i 50 posto popusta na određene G-Drive proizvode: hladne kafe, energetska pića i žvake u bočicama.

Učlanjenje u program „Sa nama na putu“ je brzo, jednostavno i besplatno, putem mobilne aplikacije, a više informacija dostupno je na linku.

Aplikacija „Sa nama na putu“ nudi i brojne druge pogodnosti poput brzog uvida u sve transakcije, korišćenje interaktivne mape sa lokacijom najbliže NIS benzinske stanice, informacije o aktuelnim promocijama na benzinskim stanicama, sakupljanje kupona kupovinom odabranih proizvoda iz asortimana Drive Cafe restorana, osvajanje poklon vaučera i još mnogo toga.

Iskoristite mesec septembar, uživajte u vožnji i ostanite „Sa nama na putu“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave