IMAMO DOVOLJNO NOVCA ZA NOVE MERE Mali: Nikakve prazne priče, nastavljamo sa poboljašnjem životnog standarda (FOTO)

Novosti Onlajn

08. 06. 2023. u 16:32

MINISTAR finansija Siniša Mali oglasio se povodom novih mera koje je juče predstavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ИМАМО ДОВОЉНО НОВЦА ЗА НОВЕ МЕРЕ Мали: Никакве празне приче, настављамо са побољашњем животног стандарда (ФОТО)

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Javne finansije Republike Srbije su u potpunosti stabilne, zahvaljujući odgovornoj ekonomskoj politici koju vodimo i ponosan sam što nastavljamo da nižemo uspehe i što u doba svetske ekonomske krize, možemo da pokažemo rezultate građanima Srbije i da ih konkretno pomognemo i podržimo. Dakle, nikakve prazne priče, već konkretne ekonomske mere koje će poboljšati kvalitet života građana Srbije i doprineti da oni žive bolje.

Predsednik Aleksandar Vučić je već predstavio nove mere, za koje imamo dovoljno novca, one ni na koji način neće uticati na stabilnost javnih finansija, a istovremeno imamo realan rast dohotka građana.

Dakle, novca imamo dovoljno, javne finansije ostaju stabilne, nastavljamo sa reformama, sa kapitalnim projektima, i istovremeno poboljšavamo životni standard građana Srbije bilo kroz povećanje njihovih primanja, bilo kroz jednokratna davanja.

Sve svoje obaveze izmirujemo na vreme, a zbog boljih ekonomskih rezultata od planiranih imamo dovoljno sredstava za sve nove mere, napisao je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (67)

NAGRADA TRI MILIONA EVRA: Vidite koji brojevi su izvučeni u 76. kolu igre Loto