VUČIĆ NAJAVIO: Zahvaljujući dobrom radu Ministarstva finansija i Siniše Malog možemo dodatno da uložimo u vojnu industriju

Novosti online

21. 12. 2022. u 15:32

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pažljivo poslušao savete azerbejdžanskog kolege Ilhama Alijeva o ulaganju u vojnu industriju.

ВУЧИЋ НАЈАВИО: Захваљујући добром раду Министарства финансија и Синише Малог можемо додатно да уложимо у војну индустрију

Foto: Printksrin TV Pink

- Ja sam ga pažljivo poslušao, naše je da ulažemo u vojnu industriju. Tu su bili i naši vojni eksperti kojih se nismo postideli i koji su ozbiljno radili svoj posao i mi ćemo dalje, zahvaljujući dobrom radu Ministarstva finansija i Siniše Malog, moći dodatno da uložimo u vojnu industriju. Reč je o desetinama, da ne kažem, stotinama miliona evra - rekao je Vučić.

Prema rečima Vučića, prvi koraci saradnje biće vidljivi u mesecima koji su pred nama, a do kraja 2023. godine očekuje direktnu liniju Beograd-Baku.

- Ja nisam stručnjak za komunikaciju i marketing, ali znam da kada neko vrši pritisak na predsednika Alijeva, da bude protiv Srbije, on to neće da uradi. Isto je i sa mnom, možete da tražite da kažem nešto loše o Azerbejdžanu, ne postoji ta sila koja će da me natera na to - rekao je Vučić i dodao da su to čvrsta i iskrena prijateljstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (28)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)