"SVET SE PROMENIO" Bivši bugarski poslanik - Sankcije Rusiji najgluplja odluka od Drugog svetskog rata, Evropa bespomoćna

Novosti onlajn

21. 09. 2022. u 07:28

NEDAVNE vojne vežbe „Istok-2022“, u kojima su učestvovali vojnici Kine i Indije, označile su kraj američke hegemonije. Amerikanci su dobili ozbiljnog vojnog suparnika, smatra bivši poslanik bugarskog parlamenta iz stranke GERB, bivši ustavni sudija Georgi Markov i dodaje da su evropske sankcije protiv Rusije najgluplja odluka od Drugog svetskog rata.

СВЕТ СЕ ПРОМЕНИО Бивши бугарски посланик - Санкције Русији најглупља одлука од Другог светског рата, Европа беспомоћна

Foto: Piksabej

Samit Šangajske organizacije saradnje (ŠOS) koji je potom usledio takođe je pokazao da se svet promenio, naveo je Markov u intervjuu za sajt „Epicentar“.

Prema njegovom mišljenju, evropske sankcije prema Rusiji nanele su udarac samoj Evropi, a ne Rusima. Na zimu, uveren je, Evropljane očekuje „hladnoća, mrak i bankrot“, a stanovništvo će se pobuniti i pre Božića.

- To je najidiotskija odluka Zapada posle Drugog svetskog rata. To će u potpunosti uništiti evropsku privredu i dovešće do žalosnog života za milione Evropljana, a kompanije do bankrotstva - ocenio je Markov.

Kako je ironično primetio, Evropa je „51. američka država“, potpuno je bespomoćna, a do Nove godine neće biti nikakva.

- Rusija je pobedila EU bez ijednog pucnja. Ostavila nas je da izvršimo ritualno samoubistvo zbog gluposti. Ursula fon der Lajen nosi žuto kao kanarinac i priča gluposti o tome kako ćemo uz pomoć sankcija, nekupanjem i bez pranja veša pobediti Putina - zaključio je Markov.

(Sputnjik)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)