Zajednički cilj Mercatora i Nelta doći do svakog potrošača

Promo

01. 04. 2022. u 16:29

Podrška trgovinskih lanaca čija maloprodajna mreža pokriva gotovo celu Srbiju jedan od je ključnih faktora za razvoj domaće privrede. To je potvrdio i Miloš Jelić, generalni direktor kompanije Nelt, na otvaranju renovirane IDEA Super prodavnice u Zemunu.

Заједнички циљ Mercatora и Nelta доћи до сваког потрошача

Foto: Promo

„Mercator je partner koji ima ekspanziju na tržištu Srbije, i mi sa njim pratimo tu ekspanziju, i želimo da dođemo do svakog kupca. Zajednički cilj nam je da dođemo do svakog potrošača i ponudimo ono što je potrebno, a to su adekvatna cena i adekvatna usluga. Podrška domaćim brendovima u IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima nam je takođe važna, jer mi u Nelt holdinguimamo i dve proizvodne kompanije, Neoplantu i Baby Food Factory”, rekao je Miloš Jelić, generalni direktor kompanije Nelt.

Foto: Promo

Trgovci razumeju važnost njihove uloge i prema tome planiraju i razvijaju svoje poslovanje. Jedan od strateških pravaca razvoja IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa je razvoj maloprodajne mreže i podrška domaćim proizvođačima.

Foto: Promo

Upravo zato je kompanija Mercator-S u poslednje dve godine renovirana 44 svoje prodavnice i svoje poslovanje poslednjih deset godina u potpunosti usmerava na domaću privredu, pa čak 97% prometa stvara u saradnji sa domaćim proizvođačima i dobavljačima.

„U poslednje dve godine otvorili smo i renovirali 44 prodavnice, i ono što je još važnije u njima danas radi više od 500 naših novih koleginica i kolega. Istim tempom nastavljamo dalje i u narednih nekoliko meseci ćemo otvoriti i renovirati još 20 novih objekata, u Kraljevu, Subotici, Ubu, Novom Sadu, Smederevu, Beogradu i drugim gradovima i mestima širom Srbije. Ono što nam je cilj i sa otvaranjima i sa renoviranjima je da našim kupcima ponudimo najmoderniji ambijent kupovine, vrhunsku uslugu i najširi asortiman domaćih proizvoda”, rekla je Nataša Pavlović, direktorka marketinga kompanije Mercator-S.

Foto: Promo

Kompanija Mercator-S deo je Fortenova Grupe i jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije. U mreži, koja pokriva gotovo 80 gradova i mesta širom zemlje, kompanija ima više od 300 IDEA prodavnica, 33 RODA marketa, dva moderna MERCATOR hipermarketa koji svakoga dana usluže i do 300.000 potrošača.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju