DO PAKOVRAĆA KRAJEM MESECA: Zoran Drobnjak, direktor "Puteva Srbije", najavio produžetak "Miloša Velikog"

V. N.

19. 01. 2022. u 22:02

VRŠILAC dužnosti direktora "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak obišao je u sredu radove na izgradnji auto-puta "Miloš Veliki" od Preljine do Pakovraća i nakon sastanka sa kineskim izvođačem radova izjavio da će ta deonica biti završena u narednih desetak dana.

ДО ПАКОВРАЋА КРАЈЕМ МЕСЕЦА: Зоран Дробњак, директор Путева Србије, најавио продужетак Милоша Великог

Foto Tanjug

Drobnjak je rekao da je sve spremno da se taj deo auto-puta u dužini od 11,5 kilometara otvori.

- Za desetak dana će biti pušten saobraćaj, čak i pre - rekao je u sredu Drobnjak. - Ima još dosta posla, ali ćemo stići to da završimo. Danas je Bogojavljenje, 19. januara i za deset dana završavamo.

Dodao je da su "Putevi Srbije" dosta toga uradili u prethodnoj godini:

- U 2021. godini uradili smo 547 kilometara loaklnih puteva i 682 kilometra državnih puteva. Više od 1.200 kilometara.

Na auto-put "Miloš Veliki" u sredu je do 14 časova bio obustavljen saobraćaj od Takova do Preljine u smeru ka Beogradu, zbog radova na uklanjanju privremenih naplatnih rampi.

- Stružemo habajući sloj na ulaznom kraku od naplatne rampe u Preljini u smeru ka Beogradu. Postavljamo asfalt habajućeg sloja, obeležavamo horizontalnu signalizaciju i postavljamo sigurnosne ograde na ulaznom kraku uz sam auto-put - rekao je rukovodilac radova Dejan Gordić i dodao da je uklonjena privremena naplatna stanica koja je bila postavljena radi rasterećenja stalne naplatne stanice u Preljini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)