SADA već čuvena, nelegalna kafana na Pančićevom vrhu po svoj prilici biće spremna za predstojeću zimsku sezonu.

Komentari (10)

Vera

18.11.2021. 08:52

Veliki je raskorak između napisanog, da kažem zakona i onog na terenu, gde su dominantni dogovori mito i po svoj prilici uticaji ljudi na političkim pozicijama.... A oni nisu mafija ili...

DžoniSvetac

18.11.2021. 08:58

Legalizacija objekata je smejurija , a da ne pominjemo rušenje !!! Svi ti objekti su nebezbedni za život , niko ne zna šta je od materijala ubačeno u zidove i temelje, ne daj bože zemljotresa ...,a što se tiče rušenja ...pa da se ne zameramo glasačima , a on sazido na sred ulice i digo ogradu ko za dve kuće tik uz kolovoz ..a i kojih desetak santima preko ! Ovo je tek kriminal , dobro solarna struja , voda cisterna , ko će dati upotrebnu dozvolu za rad !!?!!

Koki

18.11.2021. 18:14

To je prava slika bahatosti i nepoštovanje zakona Srbije,zato se i bore za vlast jer tamo prestaju važeći zakoni ,..dok ne tako u Srbiji nema bolje budućnosti osim kriminala..

Srki

19.11.2021. 04:02

Ne razumem... Dva bagera, jedan kamion, jedan džip interventne policije, sravniti sa zemljom, i nabacati zemlje preko, da se poravna, kao da zgrada nikada nije bila tu. Račun ispostaviti investitoru, i naplatiti prinudno ako neće da plati. Šta nije jasno, šta je teško?