POZIV PRIVREDI NA WATER WEEK: Nedelja „Vode“ u Dubaiju

V. N.

28. 01. 2022. u 13:55

PRIVREDNA komora Srbije pozvala je privrednike i organizacije koji svoje poslovanje zasnivaju na upotrebi vodnih resursa da učestvuju od 19. do 26. marta na 9. tematskoj nedelji „Voda“ (Water Week) na „Ekspo 2020 Dubai“.

ПОЗИВ ПРИВРЕДИ НА WATER WEEK: Недеља „Воде“ у Дубаију

Foto Privatna arhiva

Poziv je namenjen svim preduzećima iz Srbije, posebno kompanijama i organizacijama koje se bave upravljanjem vodama, vodenim ekosistemima i tretmanom pijaćih i otpadnih voda, projektantima, izvođačima i investitorima hidrotehničkih objekata i cevovoda, kao i preduzećima koja se bave vodnim transportom. 

„Ekspo 2020 Dubai“ je prilika da privrednici predstave znanje i ideje i ostvare kontakte sa potencijalnim partnerima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i ostalih zemalja učesnica Izložbe, koja je počela u oktobru 2021. i traje do 31. marta ove godine.

Zainteresovani mogu da se prijave najkasnije do 20. februara na gradjevinarstvo@pks.rs, a dokumentacija se može preuzeti na sajtu PKS:  pks.rs/dubai-expo-2020

Prilika za nove poslove

Proizvođači kozmetičkih proizvoda i predstavnici medicinskog i spa turizma Srbije, učestvovaće na sedmoj tematskoj nedelji „Zdravlje“ koja počinje 27. januara i traje do 2. februara na Svetskoj izložbi u Dubaiju.

Predstavnici privrede i članovi akademske zajednice iz naše zemlje imaće priliku da se upoznaju sa savremenim trendovima u oblasti farmacije i proizvodnje kozmetičkih proizvoda, novinama u zdravstvenom turizmu, kao i da ostvare poslovne kontakte sa kolegama iz više od 190 zemalja učesnica „Ekspo 2020 Dubai“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DETE (5) PREMINULO OD VRUĆINE: Majka zaboravila sina u automobilu - nisu primetili da ga nema