SEKUND ZNAČAJAN ZA CEO ŽIVOT: Dea na radionici o bezbednosti u saobraćaju

Novosti online

19. 05. 2021. u 18:27

OD početka godine u saobraćajnim nesrećama u Srbiji poginulo je 146, a 5331 osoba je povređeno.

СЕКУНД ЗНАЧАЈАН ЗА ЦЕО ЖИВОТ: Деа на радионици о безбедности у саобраћају

Foto: Printscreen/Instagram

Preventiva ima najznačajniju ulogu u pravilnom obrazovanju prvenstveno mladih učesnika u saobraćaju i stvaranju saobraćajne kulture, rečeno je na edukativnoj tribini "Budimo bezbedni", održanoj na Novom Beogradu. 

Dea Đurđević, novinarka TV Pink i predsednica Udruženja “Budimo bezbedni”, kao javna ličnost koja je preživela saobraćajnu nezgodu i nakon nje ostala osoba sa trajnim invaliditetom nastavila je sa kampanjom, koja ima za cilj da se sačuvaju ljudski životi, unapredi bezbednost u saobraćaju i podigne nivo svesti o značaju odgovornog ponašanja u saobraćaju.

Đurđević je kroz lični primer, edukativan i motivacioni govor ukazala koliko je sekund (ne)poštovanja propisa u saobraćaju značajan za ceo život pojedinca, porodice, prijatelja, okruženja, kao i da se svaki težak, naizgled nepremostiv problem i situacija u životu mogu prevazići uz jaku volju i podršku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar