HEROINE NOVOG SADA, SREĆAN VAM VAŠ DAN! Gradonačelnikova poruka medicinskim sestrama

V.N.

12. 05. 2021. u 11:13

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević čestitao je danas novosadskim medicinskim sestrama njihov dan porukom na svom instagram profilu .On je naveo da su dame u belim mantilima „tihi heroji naše svakodnevice i pomoć iz senke“.

ХЕРОИНЕ НОВОГ САДА, СРЕЋАН ВАМ ВАШ ДАН! Градоначелникова порука медицинским сестрама

Foto Ž. Knežević

- One pružaju utešne reči kad ste uplašeni u bolničkom krevetu, daju savete kad nema nikog da vas posavetuje. One su spas doktorima i pacijentima. One su medicinske sestre, žene bez kojih bi ovaj svet bio hladno i mračno mesto, žene bez kojih bi kovid pandemija bila nezamislivo teža, žene bez kojih ne možemo i ne smemo. Srećan Dan medicinskih sestara, a ako u svom okruženju imate makar jednu, vi ste bogat čovek! - poručio je prvi čovek Grada Novog Sada.

FOTO: Instagram/Miloš Vučević

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove