RASPISAN KONKURS: Nova radna mesta u Vojnotehničkom institutu za istraživače

Novosti online

03. 05. 2021. u 11:56

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović pozvao je danas sve zainteresovane da se prijave na konkurs za prijem 44 lica u radni odnos na neodređeno vreme na Vojnotehničkom institutu (VTI), precizirajući da je najveći broj radnih mesta za istraživače.

РАСПИСАН КОНКУРС: Нова радна места у Војнотехничком институту за истраживаче

Foto: Ministarstvo odbrane

Ministar Stefanović istakao je da mladi imaju priliku da dobiju posao u renomiranoj ustanovi, u kojoj mogu da steknu dragocena iskustva, ali i da pomognu Srbiji svojim znanjem.

- Imaju priliku, koja se ne ukazuje svakom i svuda, da zajedno sa iskusnim kolegama u VTI-u rade na razvoju novih naoružanja i opreme za Vojsku Srbije i njihovoj modernizaciji i na taj način stvaraju i svoju i budućnost naše vojske - rekao je ministar Stefanović.

On je podsetio i da se intenzivno radi na poboljšanju standarda zaposlenih, te da će naučnoistraživački kadar, osim povećanja plata koja su pripadnici sistema odbrane već dobili, u junu uz platu dobiti i dodatnih 25 procenata.

Aktuelni konkurs nastavak je rada na ojačavanju snaga Vojnotehničkog instituta, u kojem je pre dve nedelje već počelo da radi 70 novozaposlenih, takođe mahom mladih istraživača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)