ONE ĆE PREDSEDNIKU DATI DRUGU DOZU VAKCINE: Objasnile su kako će izgledati protokol revakcinacije Vučića

D.A.

26. 04. 2021. u 13:31

INTERNISTA Slađana Beronja Jovanić i medicinska sestra Violeta Stamenković zadužene su da revakcinišu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Vučić će sutra u podne biti vakcinisan kineskom vakcinom “Sinofarm”.

ОНЕ ЋЕ ПРЕДСЕДНИКУ ДАТИ ДРУГУ ДОЗУ ВАКЦИНЕ: Објасниле су како ће изгледати протокол ревакцинације Вучића

Foto: D.A.

- Veoma sam ponosna što mi se ukazala prilika da budem deo tima koji će učestvovati u vakcinaciji predsednika. Radim u Domu zdravlja Doljevac kao internista. Imam 29 godina radnog staža, a ako intenista 21 godinu - kaže nam doktorka Stađana koja će vakcinistati predsednika.

- Nadamo se da nas je dugogodišnje iskustvo u radu opredelilo da budemo tim koji će učestvovati u primanju druge doze Sinofarm vakcije predsednika - kaže doktorka Slađana i ističe da će predsednik imati isti pristup kao i ostali građani.

- Na ulazu će predsednika dočekati medicinska sestra koja će ga pitati za saglasnost, a ja ću u ordinaciji ću uzeti anamnezu, izmeriti krvni pritisak, i sve što je potrebno pre vakcinisanja. Nakon vakcinisanja i unošenja podataka u sistem javnog zdravlja, izdaje se potvrda o vakcinaciji - dodaje naša sagovornica.

Inače, od 14 hiljada stanovnika Doljevca do sada je vakcinu primilo 4034, a od toga se 2403 i revakcinisalo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!