UPOZORENJE ZA VOZAČE: Radovi na više deonica u zemlji

Tanjug

17. 04. 2021. u 09:23

"PUTEVI Srbije" saopštili su danas da se na Obrenovačkom putu u smeru ka Obrenovcu do 21. aprila izvode radovi u sklopu privremene sanacije klizišta "Duboko", uz naizmenično propuštanje vozila.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Радови на више деоница у земљи

FOTO: B. Marčeta

Takođe, na auto-putu E-75, kod petlji Nova Pazova - Inđija, u smeru od Beograda ka Novom Sadu do 21. aprila izvodiće se radovi na redovnom održavanju.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom trakom.

Na auto-putu E-80, u smeru Niš-Dimitrovgrad, u tunelu "Sarlah" u oba smera, izvode se radovi na sistemu za odvodnjavanje.

Za saobraćaj su zatvorene vozne saobraćajne trake, u oba smera, do 30. aprila.

Na deonici Bačka Topola - Senta do 23. aprila od 7.00 do 16 časova, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila iz oba pravca, uz semaforsku signalizaciju.

Na auto-putu E-75, kod petlji Grdelica - Vladičin Han, na lokaciji Momin kamen, do 1. juna izvode se radovi na održavanju.

Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Niš - Vranje, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje - Niš.

"Putevi Srbije" su saopštili i da na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije,na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)