SUTRA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Brnabić danas sa medicinskim delom - nove mere u Srbiji?

Tanjug

21. 03. 2021. u 14:01

SASTANAK premijerke Srbije Ane Brnabić i medicinskog dela Kriznog štaba održava se danas, rečeno je Tanjugu u Vladi Srbije.

СУТРА СЕДНИЦА КРИЗНОГ ШТАБА: Брнабић данас са медицинским делом - нове мере у Србији?

Foto: J.L.

Kako je ranije najavljeno, medicinski deo Kriznog štaba danas će analizirati sa medicinskog aspekta koliko su uvedene mere za nepunu nedelju dana doprinele u sprečavanju širenja virusa.

Taj zaključak i predlog da li i dalje nastaviti sa istim merama obrazložiće sutra na sednici i ostalim članovima Kriznog štaba, gde će se biti doneta odluka koje će mere važiti od ponedeljka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)